Knap dekentje blauw - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO164

Sous mon baobab - Moulin roty (27)

Lekker zacht babydekentje met een grafische print van safari dieren. Herken jij ze allemaal? Deze zachte plaid is een echt must als je graag je kleinste hartendief in stijl inwikkelt of lekker warm wil onderdekken voor een verkwikkend dutje.

59,00 €

47,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669099

CollectieSous mon Baobab
TypeDekentjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte plaid met bloemenmotief uit de Sous Mon Baobab babycollectie van Moulin Roty. Aan de ene zijde heeft dit babydeken een print van illustratrice Elodie Coudray met safari dieren, de andere zijde is effen groen.  Het dekentje is afgewerkt met een donkergroen biesje.

Bijpassende parkomrander is apart verkrijgbaar en maakt het plaatje compleet.

Materiaal: linnen en katoen

Afmetingen: 90 x 69 cm

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories