Knap uitgeruste poppenwagen voor pop 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR080

Mon grand poupon van Corolle (51)

Tijd voor een wandelingetje met je poppenbaby! Dankzij deze perfect uitgeruste poppenwagen doe je het in stijl: door de living, je kamer of het park. De poppenbuggy heeft een handvat dat je in hoogte kan verstellen zodat de wagen meegroeit met je kindje. Hij is ook makkelijk op te plooien als je hem even wil opbergen of mee wil nemen in de auto.

Een prachtig geschenk voor elke fiere poppenouder!

66,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140460

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Corolle poppenwandelwagen voor een pop van 36 tot 42 cm. Groeit mee met je kleintje dankzij het hadnvat dat in hoogte verstelbaar is. Aanpasbare kap, opbergvak onderaan en verwijderbare cover. Er zit ook een bijpassende luiertas bij voor alle spulletjes van je poppenbaby in te steken. Pop niet inbegrepen. Dit prachtig poppenaccessoire maakt deel uit van de Mon Grand Poupon Collectie van dit Franse poppenmerk en laat kindjes hun poppen verzorgen net zoals mama en papa voor hen zorgen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 70 x 70 x 40 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories