Knappe bedset ledikant - Sleepy Alisan

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ27999

Ledikanten bedset van FABELAB in roze, vanille & grijs.
De Sleepy Alisan dekbedovertrek heeft een wondermooi grafisch patroon in zachte...

67,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeDekbedovertrekken
KleurMeerkleurig
Ledikanten bedset van FABELAB in roze, vanille & grijs.
De Sleepy Alisan dekbedovertrek heeft een wondermooi grafisch patroon in zachte kleuren, heerlijk om onder de wol te kruipen en weg te dromen!
Het beddengoed van FABELAB is gemaakt uit 100% organisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Verpakt in een leuk linnen zakje. Wasinstructies: 40°C.
Formaat dekbedovertrek: 100x140 cm. Formaat kussensloop: 40x45 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.51
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!