Knappe drinkfles Shiny lion pink

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS118

Rietje omplooien en drinken maar! Met deze knappe Petit Monkey drinkfles hoeft je kleintje nooit dorst te leiden. Ze is super makkelijk in gebrui ken ziet er op de koop toe ook nog eens erg leuk uit met illustraties van een leeuw, krokodil en sierlijke papegaai.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DB15

Roos transparante drinkfles Shiny Lion pink van Petit Monkey met geweldige illustraties Viola Zwang en een handige drinkrietje. Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Voor de liefhebbers: we hebben ook een bijpassende set snackdoosjes in ons assortiment.

Afmetingen: 16,5 x 7 cm / 400 ml

Materiaal: Tritan (BPA-PVC-flafaten vrij) - PP deksel en flip rietje

Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 40 graden - niet geschikt voor de microgolfoven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
716.570.105
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!