Knappe Harold kinderstoel - Mustard

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1655

Maak kennis met Harold, de nieuwe ministoel van Liewood in hip okergeel.

Laat je kleintje plaatsnemen in zijn eigen stoeltje. De stoelen hebben een rugleuning met schattige oren en een beer-vormig gaatje om ze makkelijk op te tillen en te verplaatsen doorheen heel het huis. Een echte musthave voor design-lovers!

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12975 3000

CollectieHarold
TypeStoelen
PrintsMr bear mustard
KleurMosterdgeel

Harold kinderstoeltje Mustard, een Scandivanisch topdesign dat elke dag van pas komt met kleintjes in huis. De kleine Liewood stoeltjes zijn makkelijk stapelbaar en verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren.

Materiaal: 30% bamboe vezels, 60% melamine, 10% maïs poeder
Afmetingen: 28 x 23 x 28 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep
Opgelet: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!