Knappe inbakerzak cocoon - Rainforest Leaves TOG 0.2

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

ergoCocoon inbakerslaapzakken (24)

Deze ergoPouch inbakerzak is 100% gemaakt uit natuurlijke materialen, dit is belangrijk want kindjes slapen hierdoor echt beter. De verfrissende Rainforest leaves print is lekker eigentijds en genderneutraal dus zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Daarnaast is hij met zijn TOG waarde van 0,2 perfect geschikt voor de zomer.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeInbakerzakjes
PrintsRainforest Leaves
KleurGrijs
TOG waardeTOG 0.2

Inbakerzak cocon Rainforest Leaves TOG 0,2 (voor een temperatuur van 24°C en hoger) is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijk rek van de stof kan je baby vrij bewegen, maar zich toch geborgen en veilig voelen omdat de stof wel strak rond het lijfje zit. Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gepiept, ook makkelijk voor nachtelijke luierwissels, door de drukknopjes aan de schouders kan je zelf kiezen of je deze slaapzak gebruikt als inbakerzakje of traditionele slaapzak. Ook kan je het inbakeren zo gemakkelijk afbouwen zonder aan het slaapritueel te raken.

Er zijn slaapzakjes met verschillende TOG waarden zodat er eentje is voor elk moment van het jaar en elke seizoen. Leuk weetje: bij de slaapzak krijg je een thermometer om de kamertemperatuur in je babykamer te meten. 

Materiaal: bamboe jersey katoen - 100% natuurlijk

Maten: 0-3 en 3-12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie ergoCocoon inbakerslaapzakken
Inspiratie en stories