Knappe mini puzzel - Go Gorilla - 12 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER257

Oeh, oeh, oeh, ... jouw kleuter gaat vast net zo gek dansen als deze aap als hij of zij deze knotgekke en superleuke mini puzzel onder ogen krijgt. Go Gorilla is een perfecte, eerste legpuzzel voor kleine apenkoppen die net leren puzzelen

Deze mini-puzzel komt in een wondermooie silhouetdoos.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841193

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Mini puzzel Go Gorilla met grote en stevige stukjes, zit verpakt in een unieke silhouetdoos in fel groen en bevordert de fijne motoriek en de oog-hand coördinatie van jouw kapoen. Deze geweldig mooi geïllustreerde puzzel bestaat uit 12 stevige stukjes die kleine handjes makkelijk op hun plaats kunnen leggen. Leuk of thuis of op verplaatsing. Een leuk cadeautje om iemand blij te maken!

Aantal stukjes: 12

Afmetingen: puzzel 22 x 30 cm - puzzelstukjes ongeveer 7,5 x 7,5 cm - doos: 15 x 15 x 15 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.