Knappe Mini Puzzel - Rocket - 12 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER308

Dit is een super leuke en mooie eerste puzzel voor je peuter! De grote stuken stimuleren de oog-hand coördinatie en fijne motoriek.

Het compacte formaat van de silhouetdoos is ideaal omdat het weinig plek in neemt en ook leuk voor op reis mee te nemen.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841195

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte

Mini puzzel Rocker met grote en stevige stukjes, zit verpakt in een unieke silhouetdoos in mooie kleuren, bevordert de fijne motoriek en de oog-hand coördinatie van jouw wannabe astronaut. Deze geweldig mooi geïllustreerde puzzel bestaat uit 12 stevige stukjes die kleine handjes makkelijk op hun plaats kunnen leggen. Leuk of thuis of op verplaatsing. Een leuk cadeautje om iemand blij te maken!

Aantal stukjes: 12

Afmetingen puzzel: ongeveer 13 x 30 cm - puzzelstukjes ongeveer 7,5 x 7,5 cm - doos: 15 x 15 x 15 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!