Knappe muziekdoos - Superheld cosmos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ424

Wat een prachtig object. Deze coole muziekdoos met dansende superheld.

Geef de hendel een zwier en geniet meteen van de heerlijke muziek. Deze stoere muziekdoos speelt ‘Take me out to the ball game’ van Albert Von Tilzer.

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06073

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Geniet nu van de knappe muziekdoos Superheld Cosmos van Djeco. Het poppetje draait rondjes als de doos aangedraaid is. Door het aanzwieren van de hendel, verbetert de motoriek. Dat kan van pas komen als het kindje later iets moet pakken of vasthouden. Dit uniek geschenk is een ontwerp van Muriel Kerla.

Leeftijd: vanaf 3 jaar 
Afmetingen: 7 x 9 x 5 cm afmetingen verpakking: 7 x 10 x 5 cm

Djeco's muziekdoosjes geven je slaapkamer een muzikale touch. De collectie van de muziekdoosjes entertainen jong en oud. Het zingen van een kinderliedje of het afspelen van een muziekdoos heeft een kalmerend effect op kinderen. Daarom is het belangrijk om ze jong kennis te leren maken met muziek. Kinderen leren goed te luisteren van muziek. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!