Knappe puzzel Heelal - 100 puzzelstukken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB360

Apollo 11 inspiratie (109)

Deze knappe XXL puzzel met 100 puzzelstukken bestaat uit een gedetailleerde afbeelding om het heelal te ontdekken. Perfect tijdverdrijf voor kleine astronauten in spé.

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304219

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Wist je dat puzzelen niet alleen leuk is maar ook perfect educatief speelgoed? Je traint je cognitieve vaardigheden en je leert probleemoplossend denken. Ook de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek worden tijdens het puzzelen gestimuleerd.

Geschikt vanaf 6 jaar.
Materiaal:
karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.49
  • Door Evelien F.
  •  de 14/11/2019
Ik vermoed goed maar het is een cadeautje. Dus nu nog ingepakt. (Ook heel mooi gedaan trouwens)
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories