Knappe schooltas large - Stripe Navy

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG067

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

Wat een knappe boekentas - zowel voor jongens als voor meisjes - om na de vakantie trots door de schoolpoort te stappen.

De buitenzijde van deze gestreepte schooltas is gemaakt van gerecycleerde limonade flessen. Dat zie je niet maar is wel super leuk om te weten en onze planeet is er dankbaar voor.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.224

CollectieStripe
TypeSchooltassen
KleurMeerkleurig

Knappe large schooltas met retro look Stripe Navy van ENGEL. Aan de binnenzijde vind je twee vakken en een naamlabel. Sluiten doe je de tas met twee klik-gespen. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in de twee voorvakken.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze gestreepte rugzak is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Let op: deze gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Afmeting: 37 x 14 x 28 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3714280.6
  • Door Eef P.
  •  de 09/08/2019
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde product
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories