Knappe set met hark en schepje Raki - Bungee Grey

Staat: Nieuw product

Quut

MCH018

Mini cadeautjes, maxi pret! (715)

Met Quut's Raki haal je een echte musthave in huis voor elk kind dat graag in het zand speelt. Al kan je er ook mee in het water of de sneeuw spelen.

Dit mulitfunctioneel speeltje bestaat uit een rijfje en schupje dat je makkelijk in elkaar schuift, ook als trechter, zeef en tool om met water in zand te schrijven kan gebruiken en dankzij zijn klein formaat in elke tas past.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170747

CollectieBungee Grey
TypeSchepjes
KleurGrijs

Een multifunctioneel speeltje dat bestaat uit een harkje en een schopje dat in elkaar schuift. Ideaal om mee te helpen met mama en papa in de tuin maar ook leuk op het strand, de zandbak of zelfs in de sneeuw. Bovendien kan het speeltje ook dienen als trechter, zeef en zelfs als tool om met water in het zand te schrijven.

Raki van Quut is reuze leuke buitenspeelgoed waarmee elk kind aan de slag kan gaan. Leuke musthave voor zandbak-fans, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en lekker compact. Ook fijn om cadeau te doen.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 15,7 x 11,1 x 5,5 cm

Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Raki from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.160.110.08
  • Door Claire V.
  •  de 05/06/2020
de max voor kleine tuiniers
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/01/2019
Passend cadeau
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories