Knappe thermospot - Vos

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB100

Wil je graag eens iets anders meegeven naar school dan die saaie boterhammetjes?  Of ga je op stap met je baby maar neem je graag zelfgemaakte petatjes met je mee? Dan is deze thermische lunchbox ideaal om de lekkerste kook-kunsten in te stoppen en op te smullen als het etenstijd is.

Dankzij het roestvrij staal is deze SkipHop bewaarbeker voedselveilig en houdt hij alles warm tot 7 uur lang... en fris tot 5 uur lang. Dat wordt smullen!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252392

CollectieZoo collection
TypeBewaardozen
DiertjesVos

Eet smakelijk uit deze schattige thermische Zoo thermosbeker met Vos van Skip*Hop. Lekker makkelijk om eten warm of koud te houden en overal mee naartoe te nemen. Bij deze lichtgewicht bewaardoos zit een bijpassende 'spork' dit is een lepel en vork in 1, lekker makkelijk om op verplaatsing te smullen. De roestvrije stalen behuizing houdt je maaltijd maximum 5 uur fris en 7 uur warm.

Afmetingen: 9 x 9 x 12 cm

Inhoud: 325 ml

Materiaal: roestvrij staal, BPA-, PVC- & ftalaat-vrije kunststof

Leeftijd: voor kleine lekkerbekken vanaf 12 maand

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!