Knotsgek - Zoek boek!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19437

Wie 'Zoek boek!' in handen krijgt, weet niet waar hij moet beginnen met kijken. Iedere bladzijde is een kleurrijk schouwspel, elke spread een wereld op zich - een stad in de bomen, een onderwaterwalhalla, een spookhuis. In elk van die werelden, die wemelen van de humoristische details, is een scala aan voorwerpen verstopt.En wie denkt dat hij het boek uit heeft, komt voor een verrassing te staan en kan opnieuw beginnen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurBob Staake
IllustratorBob Staake
GenreZoekboeken

De aanwijzingen die de kijker vertellen wat hij moet zoeken en de commentaren op de pagina's van het knotsgekke Zoek Boek! met doorkijkjes werden speels vertaald door Erik van Os en Elle van Lieshout. Een gegarandeerd succes voor iedere (groot-)ouder die even rust wil... Een zoekboek om urenlang in te verdwijnen! 

Auteur:  Bob Staake
Illustrator: Bob Staake​​​​​​​
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 30,7 x 23,7 x 1,3 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047703761

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
312400.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.