Knotsgekke traktatiekletS

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ31024

Trakteer op een momentje lol in de klas. Traktatieklets! is een set van 36 labels met op ieder label een leuke vraag of opdracht. Kies een...

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Trakteer op een momentje lol in de klas. Traktatieklets! is een set van 36 labels met op ieder label een leuke vraag of opdracht. Kies een lekkernij, gezond of ongezond, zelfgemaakt of zelf gekocht. Bevestig de labels met een touwtje of prikker. Dat wordt niet alleen smullen, maar ook plezier maken.


Leeftijd: 3-6jaar.
Inhoud: set van 36 labels (5cm x 8cm).
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?