koddige muziekknuffel 'schaap Sara'

koddige muziekknuffel 'schaap Sara'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ31629

Wat is er mooier dan je kleintje zachtjes in slaap te laten vallen op de tonen van 'alle vogels zijn er al'? Schaap Sara blijft een hele tijd...

29,95 €

Add to my wishlist

Wat is er mooier dan je kleintje zachtjes in slaap te laten vallen op de tonen van 'alle vogels zijn er al'? Schaap Sara blijft een hele tijd spelen, tot iedereen in dromenland is, elke avond opnieuw. Het schattige schaap is ook handig voor onderweg, of boven de luiertafel. Je kan het diertje losmaken om mee te spelen.

Materiaal: polyester.
Wasbaar op 30°C.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02300.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302512