Kroon - Esmeralda

Fluffy prinsessenkroontje met diamanten en gouden parels

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA409

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Accessoires maken de prinsessen outfit helemaal compleet!

Op deze lichtroze diadeem staat een statige kroon vol fonkelende diamanten en gouden parels. De Esmeralda kroon is de finishing touch voor elke prinsessenoutfit en is extra leuk in combinatie met de toverstaf.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104324

PersonagePrinses/Koningin
TypeKronen
KleurRoze

Knappe roos gouden kroon Esmeralda van Souza for kids!, ideaal om jezelf te kronen tot de grootste stijlkoningin van het verkleedfeest.

 

_

De Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de knappe outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden pas echt een heerlijk feestje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories