Kroon spinnenweb

Zwart haaraccessoires voor heksen en Halloweenfans

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA826

Schitterende accessoires van Souza for kids! (377)

Zet dit zwart kroontje in spinnenweb vorm met gouden en zilveren sterretjes op de uiteinden op en schitter op het Halloween feest. Ook leuk voor een heksenoutfit.

6,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106104

Zwarte kroon spinnenweb van SOUZA FOR KIDS, een top verkleedaccessoire van uitstekende kwaliteit.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
417140.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories