Lederen etui - Zipette

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

In de ruime etui van EZPZ kan je allerlei spullen opbergen: makeup, verzorgingsproducten, documenten, pennen,... Het etui past dan weer...

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E022151A 641

TypeEtuis
Korting- 70 %
In de ruime etui van EZPZ kan je allerlei spullen opbergen: makeup, verzorgingsproducten, documenten, pennen,... Het etui past dan weer gemakkelijk in een grote handtas, waardoor trendy mama's georganiseerd op stap kunnen gaan! De 'zipette' is niet alleen erg handig, maar ook uiterst hip dankzij de zomerse trendkleur en het kek motiefje.
Bovendien is het etui gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Keuze uit verschillende uitvoeringen. Afmetingen: 25x16,5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2516.500.35
Easy Peasy  of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van dit eco-merk. Elk detail in het proces telt, van design tot productie. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes . Fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.