Ledikantlaken - Spotty i6 sand/dark green

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ32422

Babylove! Style het ledikantje van je baby helemaal af met dit prachtige laken van Kidscase Home. Een subtiele print van mosgroene en koraalroze...

49,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Babylove! Style het ledikantje van je baby helemaal af met dit prachtige laken van Kidscase Home. Een subtiele print van mosgroene en koraalroze stippen op een zandkleurige achtergrond zorgen voor een understated chic in je kinderkamer. Mooi te combineren met de zachte dekens uit dezelfde grafische collectie.

Materiaal: 100% katoen.
Afmetingen: 120cm x 150cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12015000.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse baby-care producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Kidscase de collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.