Leerrijk experiment - Citroenklok

Staat: Nieuw product

4M

KZ18011

Ontdek met dit eenvoudig experiment hoe een batterij werkt! Alles wat je nodig hebt is een gehalveerde citroen en dit setje met een digitale...

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603306

Ontdek met dit eenvoudig experiment hoe een batterij werkt! Alles wat je nodig hebt is een gehalveerde citroen en dit setje met een digitale klok, draadjes, twee koper- en twee zinkplaatjes. Verbind de rode draad met het koperplaatje en de zwarte draad met het zinkplaatje - de draad bevestig je met gewone plakband aan de plaat. De overblijvende plaatjes verbind je met de witte draad, die je ook met plakband vastmaakt. Nu hoef je enkel nog de vier plaatjes in twee halve citroenen te plaatsen - en de klok begint te werken!
Geschikt voor kleine wetenschappers vanaf 5 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1319.500.3
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.