Leerrijke Let's Begin Puzzelton - Vehicles - 2 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER325

Crocodile Creek is een prachtig merk en hun puzzels zijn er voor alle leeftijden. Maar puzzelen moet je natuurlijk leren en dan komen deze Let's Begin Puzzel tonnetjes erg goed van pas. Er zitten 10 verschillende puzzeltjes in van kleurrijke dieren die je kleintje met plezier laten kennis maken met de fun van het puzzelen.

Deze eerste puzzeltjes zitten verzameld in een stevige, rond puzzeldoos met handig en stevig handvat en een puzzelstukje aan de buitenkant om de stevigheid van de puzzels aan te tonen.

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3829520

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Thema's en onderwerpenVoertuigen

Let's Begin Puzzel Vehicles is een puzzelton met 10 eerste puzzeltjes uit 2 stukjes van Crocodile Creek. Dit is een ideaal geschenk om je kleintje een eerste kennismaking te geven met puzzelen en zo spelenderwijs de fijne motoriek te oefenen. Ook verkrijgbaar in andere thema's.

Alle stukjes hebben een kleurrijke rand en achterkant die je kind helpen de juiste stukjes te matchen. Het herkennen van kleuren wordt zo ook gestimuleerd.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: stevig karton, geprint met veilige inkt op plantaardige basis.
Afmetingen doos: 15,3 cm diameter, 15,3 cm hoog - puzzel: 15,3 x 10,2 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!