Leerrijke puzzel - World of African Animals - 750 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER335

Deze prachtige legpuzzel bestaat uit 750 puzzelstukjes. Ontdek al puzzelend welke dieren er allemaal in Afrika leven.

Komt met poster en een lijst om de verschillende diersoorten te identificeren.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3876202

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken501-1000+ stukken
Thema's en onderwerpenDieren

World of African Animals kinderpuzzel van Crocodile Creek bestaat uit 750 puzzelstukjes waarop afbeeldingen staan van verschillende dieren die in Afrika leven. De puzzel en de verpakking zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en de afbeelding is geprint met inkt op soja basis en heeft een waterbasis coating.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen puzzel: 45,7 x 61 cm
Afmetingen doos: 29,2 x 26,7 x 5 cm
Afmetingen poster: 29 x 33 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!