Leerzame puzzel - Discover the world

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

KZ30001

Deze grote puzzel met 100 stukjes is de perfecte manier voor kindjes om te leren over de wereld, de continenten en de dieren die op elk van de...

27,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382920-1

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenGeografie

Deze grote puzzel met 100 stukjes is de perfecte manier voor kindjes om te leren over de wereld, de continenten en de dieren die op elk van de continenten wonen.

De 90 cm lange puzzel komt met 21 figuurtjes van dieren die gebruikt kunnen worden om spelenderwijs de dieren bij het juiste continent te zetten. Hiernaast bevat de puzzel een boekje met feitjes over elk dier die in de puzzel zit.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
916801.8
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!