Leeuwenmanen hoofdband

Cool wollen verkleedaccessoire met vilten oren en lintje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31724

Welcome to my jungle (195)

Maak van je feestje een brullend succes met deze prachtige hoofdtooi!

Super cute wilde manen in wol en vilt met oranje lint. Perfect voor elk dierenfeestje, verkleedpartijtje of verjaarsdagsfeest.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 143740

PersonageLeeuw
CollectieCircus
TypeVerkleedaccessoires
KleurBruin

Wollige leeuwenmanen hoofdband van MERI MERI compleet met schattige vilten oren is hét perfecte kostuum voor een dierenfeestje of om door het huis en de tuin te brullen. Makkelijk onder de kin van je welpje vast te maken met het oranje lint.


Leeftijd: Geschikt voor 3+
Afmetingen verpakking: 21 x 12,7 x 1,9 cm - Lengte hoofdband: 17 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.5420.50.35
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories