Lenige kat verkleedoutfit

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (61)

In deze wondermooie kattenoutfit is jouw kleine bengel de lenigste acrobaat van het circus. Zijn specialiteit? Koorddansen natuurlijk!

48,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100629

PersonageKat
TypeVerkleedkostuums
KleurZwart

De nieuwe collectie van Souza for kids geeft uitbundig kinderplezier. Het circus is dé plek voor ieder kind waar fantasie en werkelijkheid in elkaar versmelten en waar je wordt meegenomen op duizelingwekkende kleurrijke avonturen.

In deze wondermooie kattenoutfit is jouw kleine bengel de lenigste acrobaat van het circus. Zijn specialiteit? Koorddansen natuurlijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories