lente/herfst SleepSuit slaapzak (3-6j.) - TOG 1

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (16)

Uniek in zijn soort: de SleepSuit slaapzak van ergoPouch! Volledig natuurlijke slaapzakken die je d.m.v. een slimme rits met of zonder 'beentjes' kunt gebruiken. Zo verander je het slaapPak in een vingerknip naar slaapZak.
Heel handig om je kindje warm te houden thuis en onderweg. Dankzij de anti-slip voetzolen kunnen kids gemakkelijk rondstappen.

88,00 €

Add to my wishlist

De SleepSuit slaapzak heeft TOG-waarde 1, ideaal tijdens de lente en herfst en bij temperaturen tussen 21° en 24° C. De SleepSuit is gemaakt van biologisch katoen en heeft een binnenlaag van bamboe fleece. Het hypo-allergeen materiaal houdt stof en huisstofmijten tegen en is erg zacht en aangenaam voor de huid. Geschikt voor kids van 3 tot 6 jaar (130 cm). Vergelijkbare SleepSuits met andere prints en TOG-waarden zijn ook opgenomen in ons ergoPouch-assortiment.

Wat wanneer dragen?Raadpleeg dan de ergoPouch TOG-ratings.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Er wordt wel eens gezegd dat de slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.

product referentie :EP-SUITS NAPA10 3-6y

Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en thema's