Leonore zwembadje - Jungle & Apple blossom mix

Schattig rond kinderbad met zomerse palmbomen print

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4827

Naar het strand met LIEWOOD (257)

Kleine kindjes hebben vaak niet veel nodig om heel wat plezier te maken.

Dit kleine ronde zwembadje met palmbomen is ideaal om in te spelen in de tuin of op je balkon en biedt de nodige verfrissing voor je kleintje(s)!

 

44,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14775 9860

CollectieLeonore
TypeZwembadjes
PrintsJungle & Apple blossom
KleurGroen

Leonore zwembadje Jungle & Apple blossom mix uit de collectie van LIEWOOD is makkelijk op te blazen en is met voorsprong één van de knapste kinderzwembadje ooit!

Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en super tof in combinatie met het strandspeelgoed van dit hippe Deense merk.

Materiaal: 100% PVC, ftalaat vrij, met CE-label
Afmetingen: 80 cm diameter x 20 cm hoog
Volume: ongeveer 43 liter (70% gevuld)
Aanbevolen leeftijd: 1+ jaar
Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - enkel gebruiken onder toezicht van een volwassenen - als je de kinder plonsbadjes eerst opblaast kunnen ze niet perfect rond lijken, als je volgende stappen volgt is dit opgelost. Blaas de ringen op met een mechanische of automatische luchtpomp zodat ze compleet met lucht vullen. Vul het zwembadje daarna met water. Het zal helpen de druk langs de wanden van het zwembad te verdelen, waardoor het er ronder uit zal zien.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.5
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories