Leuk bingo spelletje - Markt

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ298

Bingo! Deze versie van het klassieke bingo spel beeldt uit wat je allemaal op de markt vindt: groenten, brood, snoepjes, speelgoed, chocolade, enz.

Kies jij een kraam en probeer je als eerste al je producten te scoren?

7,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08125

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuk bingo spel voor kinderen Du Marché van Djeco komt in een stevige kartonnen doosje met 4 bingokaarten en 16 speelkaartjes. Kies een bingokaart uit en leg alle kleine speelkaartjes met de afbeelding naar beneden. De eerste speler draait een kaartje om, en mag dit houden als het een afbeelding is die ook op zijn bingokaart staat. Zo speel je verder tot er iemand een volle kaart heeft. BINGO en je bent de winnaar!

Inhoud speldoos: 16 kaartjes en 4 bingo bordjes

Aantal spelers: 2-4

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Afmetingen: 12 x 12 x 12 cm.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.827.95.10.671
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!