Leuk coöperatief kaartspel - Boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Kunnen de kinderen al het fruit oogsten voordat de raaf de boomgaard bereikt? O jee, de raaf komt eraan! Snel, pluk de rijpe kersen, appels,...

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3326/4728

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kunnen de kinderen al het fruit oogsten voordat de raaf de boomgaard bereikt? O jee, de raaf komt eraan! Snel, pluk de rijpe kersen, appels, peren en pruimen voordat hij de boomgaard bereikt. Met een beetje geluk mag je één of twee vruchtenkaarten pakken, maar opgepast dobbel je een raaf, dan mag deze een veld vooruit in de richting van de boomgaard.
Een samenwerkingsspel voor 1 - 6 kinderen. Leeftijd: 3 - 6 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Samenwerken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.1313.90.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories