Leuk racespel - Het Hennenspel / Poulettes

Staat: Nieuw product

Janod

JS018

Super cute dobbelspel voor kleine keukens.

Help jij de kippetjes hun vrijheid te vinden? Wees de eerste die arriveert door uit het kippenhok te blijven en eerst het einde van het racespel te bereiken. Leuk spel met eenvoudige regels voor heel de familie.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02909

SamenstellingenKarton
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het Hennenspel Poulettes van Janod is een gezelschapspel voor kindjes, je speelt het met 2 tot 4 spelers, bij uitstek geschikt om kleuren en cijfers te leren. 

Inhoud speldoos:1 puzzelbord van 10 stukken, 1 dobbelsteen en 4 houten speelstukken.

Afmetingen:15,8 x 4 x 25 cm
Materiaal: hout en karton
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.