Waar zijn de Spiekpietjes?

Leuk Sint zoekboek - Waar zijn de Spiekpietjes?

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA003

Spiekpietjes (11)

De Spiekpietjes spelen verstoppertje in het kasteel. Sinterklaas moet zoeken. De kleine deugnieten klimmen echt overal op, onder, tussen, achter en voor!

Help jij de Sint om alle Spiekpietjes weer te vinden?

13,95 €

9,77 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een leuk zoekboek boordevol Spiekpietjes en boordevol begrippen van plaatsen, geschreven en geïllustreerd door Thaïs Vanderheyden. Voor jonge speurneusjes vanaf 2,5 jaar tot 6 jaar.

Uitgever: Clavis
Afwerking: met harde kaft
Publicatiedatum: 29/09/2017

Formaat: 221 x 208 x 14 mm

Auteur en illustraties: Thais Vanderheyden


Leeftijdvanaf 2,5 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
Genrepeuterboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.010.210.2
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.

product referentie :9789044831597

Collectie Spiekpietjes
Inspiratie en stories