Leuk strandspeelgoed - Hoorntje

Staat: Nieuw product

Haba

Soms hoeft het niet ingewikkeld en duur te zijn om toch te zorgen voor uren speelplezier. Deze hoorntjes zijn een perfect voorbeeld van zalig speelgoed dat uitblinkt in zijn eenvoud. Je kleintje maakt er keer op keer de 'lekkerste' ijsjes mee waar je vast mee van zal kunnen genieten.

1,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304763

TypeStrandspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk ijshoorntje van Haba, beschikbaar in 2 kleuren en ook geschikt voor echte levensmiddelen: kan met ijs worden gevuld! Gemaakt uit robuust, hoogwaardig materiaal en perfect voor creatieve ijsverkoop/rollenspellen

Afmetingen: 12 x 6 x 10,9 cm
Materiaal: hoogwaardige kunststof
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.