Leuk zoekboek - Auto zoekboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29903

Wat is het druk in de stad! Zoveel auto’s, vrachtwagens en motoren. De brandweer is druk bezig met een brand te blussen. Op de snelweg staat een lange file. Waar wil iedereen naartoe? Volg de voertuigen door de stad en over het platteland naar de zeilwedstrijd op zee.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurStephan Lomp
IllustratorStephan Lomp
GenreZoekboeken
ThemaBouwen en voertuigen

Het Auto zoekboek is een extra leuk boek over het verkeer en voertuigen:

- Ontdek voertuigen in alle soorten en maten
- Elk dier beleeft een avontuur: vind jij ze allemaal?
- Met zoekopdrachten op de achterflap

Tekst en illustraties: Stephan Lomp
Pagina's: 12
Leeftijd: vanaf 3 jaar
ISBN: 9789462911772

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.533.500.35
  • Door CM K.
  •  de 11/12/2020
Het is een leuk zoekboek, voor iemand die helemaal weg is van voertuigen.
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.