Leuke kindertattoos - Under the sea

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR528

Under the sea themafeestje (41)

Ga aan de slag met deze kleurrijke plaktatoeages vol te gekke zee-wezens. Een haai op je bovenarm, een school visjes in zilverfolie voor op je been, ... welke zou jij zelf als eerste kiezen?

Ideaal om uit te delen op een feestje op zee-thema of gewoon omdat ze veel te leuk zijn.

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 158617

CollectieUnder the sea
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Leuke kindertattoos Under the Sea uit de feestcollectie van Meri Meri. Deze tijdelijke tatoeages zijn fantastisch om te dragen, met veel kleurrijke wezens uit de oceaan. De kleeftatoeages hebben de vorm van een haai, walvis, octopus, vis, schelpen, zeewier en ook een glanzend anker. Perfect als party eco of als klein cadeautje voor je kind.

In dit setje zitten 2 blaadjes met grote en kleine tattoos.

Afmetingen pakje: 11,8 x 9 x 0,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories