Leuke Mini lotto

Staat: Nieuw product

Haba

HAB283

Wie er in slaagt als eerste alle motieven op zijn eigen plankje te bedekken met de bijbehorende lotto-kaartjes, wint dit schattig en compact gezelschapsspelletje van Haba.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303754

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Mini Loto spel van Haba. De titel op de verpakking is Spaans, in het metalen doosjes zitten 24 lottokaartjes, 4 plankjes en 1 handleiding in 6 talen: Frans, Duits, Engels, Nederlands, Spaans en Italiaans.


Materiaal: metaal, karton
Afmetingen verpakking: 19 x 12 x 4 cm
Leeftijd: 2 - 4 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4
Speelduur: ongeveer 30 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
104140.2
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.