Leuke set van papieren bekers - Aardbei en goud

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR081

Meri Meri: Fruit (10)

Plan je een fabuleus feestje? Vergeet dan niet deze leuke Meri Meri bekers uit te nodigen.

In deze set zitten 8 leuke papieren bekers voor koud of warme dranken in felle aarbeiprint en afgewerkt met details in goudfolie. Dat wordt een verjaardagstoost om u tegen te zeggen!

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174439

CollectieFruit
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Creeër een hip en fruitig feestje met deze leuke set bekertjes in een fruitig aarbei thema. De kartonnen bekers zijn versierd met een aardbei patroon en afgewerkt met een golvende rand in goudfolie. In deze set zitten 8 bekers. Maak je fruitig feestje compleet en bekijk ook de super mooie bordjes en servetten met dezelfde fluo aarbei-print met gouden details.

Afmetingen beker: 9,5 x 8 cm

Inhoud: 260 ml

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.150.080.08
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Fruit
Inspiratie en stories