Leuke water speelset

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT152

Met water spelen... is er iets leukers, nee toch?! Wel dankzij deze heerlijke waterset van Plan Toys kan je kleintje naar hartenlust bootje varen, visjes laten rondzwemmen en de baren veroveren met de bijgeleverde poppetjes.

Heerlijk speelgoed om uren zoet mee te zijn. Ideaal om hun verbeedling te laten spreken en je kan de bak ook makkelijk vullen met speelzand voor een extra leuke ervaring of om gewoon eens af te wisselen en er een strand van te maken.

100,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5801

TypeBuitenspeelgoed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtige water speelset van Plan Toys uit 100% natuurlijk rubber, voor binnen en buiten mee te spelen. Deze set bestaat uit: 1 rubberen bak, 1 roeibootje, 1 zeilbootje, 1 touw, 2 poppetjes, 1 boomstam, 3 vissen, 2 palmbomen in verschillende formaten en 1 struik. Kindjes kunnen terwijl ze spelen de accessoires zelf een plaats geven, ze verplaatsen en hun eigen waterwereld creëren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 30,6 x 49,5 x 5,3 cm

Materiaal: 100% natuurlijk rubber zodat deze set perfect alle weersomstandigheden doorstaat

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.