Leuke water speelset

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT152

Met water spelen... is er iets leukers, nee toch?! Wel dankzij deze heerlijke waterset van Plan Toys kan je kleintje naar hartenlust bootje varen, visjes laten rondzwemmen en de baren veroveren met de bijgeleverde poppetjes.

Heerlijk speelgoed om uren zoet mee te zijn. Ideaal om hun verbeedling te laten spreken en je kan de bak ook makkelijk vullen met speelzand voor een extra leuke ervaring of om gewoon eens af te wisselen en er een strand van te maken.

100,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5801

TypeBuitenspeelgoed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtige water speelset van Plan Toys uit 100% natuurlijk rubber, voor binnen en buiten mee te spelen. Deze set bestaat uit: 1 rubberen bak, 1 roeibootje, 1 zeilbootje, 1 touw, 2 poppetjes, 1 boomstam, 3 vissen, 2 palmbomen in verschillende formaten en 1 struik. Kindjes kunnen terwijl ze spelen de accessoires zelf een plaats geven, ze verplaatsen en hun eigen waterwereld creëren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 30,6 x 49,5 x 5,3 cm

Materiaal: 100% natuurlijk rubber zodat deze set perfect alle weersomstandigheden doorstaat

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.