Licht vlindertasje - Zilveren paillettes

Grijze kleuter schooltas met mooie glitters en vleugels

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR038

Caramel & Cie Mini collectie (17)

In een speelplaats vol scheeuwerige boekentassen en rugzakjes springt jouw hartendief er meteen uit met deze ongelofelijk mooie vlindertas vol zilveren paillettes.

Dit Caramel & Cie boekentasje is zonder de twijfelt het meest originele van de hele kleuterschool!

61,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MINICAR015

CollectieGlitter Look
TypeSchooltassen
Tassen printsArgent paillette
Type boekentaskleine schooltassen
Type Caramel & CiePapillons

Uniek vlindertasje / kleuterboekentasje met zilveren paillettes van Caramel & Cie. De terechte bestseller onder de boekentassen voor kleuters. Deze hippe boekentas heeft 1 ruim binnenvak, originele vlindervleugels met paillettes, een handvat bovenaan en 2 verstelbare schouderriemen. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Materiaal: waterafstotend polyester

Afmetingen: 26 x 20 x 7 cm

_

CARAMEL ET CIE brengt ons betaalbaar, verfijnd design om op stap of naar school te gaan in stijl. Altijd on-trend en met duurzame materialen. Knappe schooltassen, accessoires maar ook tassen om je vrije tijd of naar de sportles te dragen. Ontdek deze stijlvolle collectie uit Frankrijk bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.260.20.5
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories