Lichte tetradoek uit organisch katoen - jade

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28057

Voor kersverse ouders is een tetradoek echt onmisbaar. Inbakerdoek, verschoningsmatje, handdoek, speelmatje, zonwerend dekentje of zelfs als...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-SW15J

TypeTetradoeken
KleurMuntgroen

Voor kersverse ouders is een tetradoek echt onmisbaar. Inbakerdoek, verschoningsmatje, handdoek, speelmatje, zonwerend dekentje of zelfs als zachte sjaal voor mama... ontdek zelf alle mogelijkheden! De tetradoek van FABELAB is lekker zacht en ademend, maar bovenal 100% organisch! Thuis of onderweg, deze baby essential komt overal van pas.

Gemaakt uit 100% organisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Wasinstructies: 60°C.
Formaat: 120x120 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.35
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!