Set van 2 Lewis tetradoeken - Vehicles & dove blue mix

Twee hydrofiele doeken met leuke autootjesprint

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4527

In bad met LIEWOOD ❤ (60)

De meest onmisbare baby essential hoeft helemaal niet saai te zijn. Deze hippe set heeft een hippe print met kleine autootjes.

Tetradoeken kunnen gebruikt worden als troost- of knuffeldoek, als lakentje in de kinderwagen, als handdoek bij het badje, als onderlegger bij het verschonen of het schoonvegen van kindersnoeten.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13015 9873

CollectieLewis
TypeTetradoeken
PrintsMulti mega dots & sea shell mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Set van 2 Lewis tetradoeken Vehicles & dove blue mix is een praktische musthave - uit de collectie van het Deense Liewood - die boordevol stijl zit. De multifunctionele doeken zijn gemaakt uit 100% bio-katoen en een prima kraamgeschenk voor nieuwe ouders.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Afmetingen: 70 x 70 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories