Kleuterboekentasje Ailes roses

Lichtroze kleuterboekentasje Ailes met gouden vleugeltjes

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR061

Caramel & Cie Mini collectie (15)

Geef je kleuter letterlijk vleugels en laat ze vol zelfvertrouwen de schoolpoort binnenstappen met dit stijlvol en hip boekentasje op haar rug.

Het kleutertasje past perfect op de rug, sluit makkelijk met de gesp en is met oog voor detail afgewerkt. De gouden vleugeltjes maken het geheel af!

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : cartMINI002

CollectieMini
TypeSchooltassen
Tassen printsAiles
Type Caramel & CieSchooltassen mini

De Mini Pink Wings schooltas van Caramel et Cie springt meteen in het oog door de gouden vleugeltjes. De kleuter boekentas is echt tot in detail afgewerkt, met een naamkaartje, een ruim compartiment en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. De tas sluit met 1 gesp die ook door de kleinste handjes geopend kan worden. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 32 x 26 x 6 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
542250.61
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories