Lief bestek Zoo - Luipaard

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB049

Wat eten we vandaag? Wat maakt het uit? Met deze leuke Zoo-bestekset ben je sowieso helemaal klaar om te smullen. Super schattig (die luipaardjes!) en perfect om kleintjes zelf aan de slag te laten gaan en zelfstandig te leren eten.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252367

Etenstijd wordt nog leuker met deze Skip*Hop Zoo Luipaard-bestekset die bestaat uit een lepel en een vork. Makkelijker hanteerbaar voor de allerkleinsten door de soft-grip zijkanten. Maak je keuze uit de verschillende leuke diertjes uit de Zoo-collectie.

Materiaal: roestvrij staal en plastiek - BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser. 

Afmetingen: 3 x 12 cm

Leeftijd: +12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.07620.16510.05080.135
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!