Blumoo slofjes - Nuit plume/blanc

Lieve Blumoo slofjes - Nuit plume/blanc

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Die eerste schoentjes mogen wel schitteren niet? Kies daarom voor deze Easy Peasy slofjes met sterren!

Dit paar is - net zoals de hele collectie - gemaakt van 100% plantaardig gelooid leder, ze zijn super zacht, soepel en ademen. Naast een echt fashion item zijn dit echt dé ideale slofjes voor alle kruipers en beginnende stappertjes.

36,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit leuk paar Blumoo slofjes met leuke sterren van Easy Peasy is gemaakt van 100% plantaardig gelooid leder. Dit maakt ze soepel en tegelijk zo licht dat ze aanvoelen als een tweede huid. Dit mooi paar met witte sterren zullen zeker en vast schitteren aan de voetjes van je kleine kruiper of stapper. Met het lipje achteraan zijn de Easy Peasy's makkelijk aan te trekken, door de zachte rek achteraan blijven ze goed aan de voet zitten.

Alle items van het Franse merk Easy Peasy worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. De slofjes komen ook nog eens verpakt in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten: van 0-6, 6-12, 12-18mnd


CollectieBlumoo
TypeSlofjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.070.070.1
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E065311J/283/1218