Lieve zachte schommelleeuw

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ09467

De wereld bekijken van op de rug van een schommeldier heeft nog altijd een magisch effect op kinderen. Daarom ontwierp Steiff een paar vrienden...

549,00 €

329,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De wereld bekijken van op de rug van een schommeldier heeft nog altijd een magisch effect op kinderen. Daarom ontwierp Steiff een paar vrienden voor het klassieke schommelpaard. Deze prachtige leeuw is gemaakt van kwalitatief geweven bont op een stevig beukehouten frame, met binnenin stevig roestvrij staal dat tot 150 kg kan dragen. Met 2 handvaten zodat zelfs de kleinste enthousiasteling veilig op en af kan klimmen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
70007
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.