Lina schommelpaard - Dove blue

Modern schommelspeelgoed uit beukenhout

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2248

Een hobbelpaard is een iconisch stuk speelgoed, goed voor eindeloos veel schommelplezier en levenslange herinneringen om te koesteren.

Dit exemplaar is een moderne versie van het schommelpaard, een design zoals enkel Liewood het kan. Het heeft schattige beervormige handvaten en een comfortabele rugleuning, gemaakt van gelakt beukenhout.

140,00 €

98,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13078-6919-ONE SIZE-CU

CollectieLina
TypeSchommels
PrintsDove blue
KleurBlauw
Korting- 40 %

Modern en classy houten Lina schommelpaard Dove blue uit de collectie van Liewood. Het schommelpaard wordt plat geleverd met een eenvoudige montage. Ook verkrijgbaar in crème de la crème.

Leeftijd: vanaf 24 maanden
Materiaal: beukenhout, met CE label
Afmetingen: 40 x 27 x 65 cm
Maximum gewicht: 50 kg
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.44
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!