Little Friends - accessoires voor het poppenhuis - wasdag

Staat: Nieuw product

Haba

HAB004

Little Friends van HABA (91)

Het leuke aan de Little Friends-collectie van Haba is dat het een speelwereld is die je eindeloos kan uitbreiden.

En deze accessoires mogen niet ontbreken in je poppenhuis. De handige wasmachine, strijkplank en wasmand lenen zich perfect voor extra speelplezier en het strijkijzer past perfect in de hand van een mama - of papa ;-)  - popje uit de Little Friends collectie.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303015

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke speelset voor in het poppenhuis van Little Friends. Om alles spik en span te maken!

Inhoud: 1 wasmachine, 1 wasmand, 1 strijkplank, 1 strijkijzer, 2 doekjes.

Materiaal: hout, kunststof, polyester.

Afmetingen wasmachine: 6 cm hoog.

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, het is speelgoed ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De poppetjes zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevings- & verbeeldingsvermogen keer op keer.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.45.3180.126
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories