Little Friends - haas Mimi

Staat: Nieuw product

Haba

HAB132

Little Friends van HABA (97)

Haas Mimi en haar kleintje hebben fijn een mooi verblijf voor binnen of voor buiten. Zo kan ze zowel op een erf, boerderij of in de stal staan en past ze als huisdier voor de poppenkinderen uitstekend in een druk poppenhuishouden in een groot poppenhuis.

Bij wie mag ze vandaag op schoot? Worteltjes vindt ze heel lekker!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303094

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk setje van Little friends, als toevoeging voor op de boederij, het poppenhuis of de manege. Maar ook fijn om los mee te spelen. Schattig konijntje Mini woont samen met de baby haas in het houten konijnenhokje.

Inhoud: konijnenhok, haas Mimi, baby haasje en 4 worteltjes.

Afmetingen doos: 17 x 8 x 4 cm

Materiaal: kunststof en hout (bedrukte triplex)

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
169.3170.156
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories