Little Friends - Manege Paardengeluk

Staat: Nieuw product

Haba

HAB965

Little Friends by HABA (17)

Op manege Paardengeluk leven de gelukkigste paarden, want er is alles wat een paardenliefhebber nodig heeft: een stal met veel vers hooi en lekkere groenten, een hindernis om te springen en alles om je paarden te verzorgen en de stal schoon te maken. Voor elk wat wils dus!

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306156

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Manege Paardengeluk van Little Friends by HABA is fantastisch speelgoed voor heerlijk rollenspel. Dit speelhuis is met veel liefde en oog voor detail gemaakt en makkelijk in elkaar te steken/snel op te bouwen. Flexibel uit te breiden met de rest van de Little Friends speelwereld.

Inhoud: 1 paardenstaldecor, 1 paard Tara, 1 veulen Abby, 5 omheiningselementen, 1 hindernis, 1 voedertrog, 4 wortelen, 2 zakken graan, 2 strobalen, 2 hooibalen, 1 kruiwagen, 1 hooiruif, 1 bezem, 1 emmer, 1 schop, 1 hooivork.

Afmetingen: 30 x 49 x 20 cm
Materiaal: Polyester, Linde (Triplexplaat), Acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, Polyvinylchloride, Staal, Beuk
Leeftijd: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege verstikkingsgevaar en kleine onderdelen.

_

De Little Friends van HABA zijn kleurrijk en herkenbaar. Ze hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kindjes de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer en nog leuker wordt. Het is ook een fijne collectie om in te investeren en jaar na jaar uit te breiden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories