Little Friends - Paardenvoerset

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30202

Little Friends van HABA (87)

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302095

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Little Friends zijn op de manage! Je paardenvriendjes moeten ook eten, met deze paardenvoerset heb je genoeg eten om alle paarden gelukkig te maken. Breid het paardenvoer uit met de andere producten uit onze collectie Little Friends.

Voor kinderen vanaf 3 jaar

Inbegrepen:
1 voedertrog
4 wortels
2 zakken graan
2 strobalen
2 hooibalen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.2512.30.21
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories