Little Friends - Paardenvoerset

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30202

Little Friends van HABA (97)

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302095

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Little Friends zijn op de manage! Je paardenvriendjes moeten ook eten, met deze paardenvoerset heb je genoeg eten om alle paarden gelukkig te maken. Breid het paardenvoer uit met de andere producten uit onze collectie Little Friends.

Voor kinderen vanaf 3 jaar

Inbegrepen:
1 voedertrog
4 wortels
2 zakken graan
2 strobalen
2 hooibalen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.2512.30.21
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories